Д-р Галили

От години бях с разширени вени, а от 2г. бях и с варикозна язва на десния крак. През януари 2011-а прочетох за д-р Галили и за лечението склеротерапия с пяна под ултразвуков контрол. Вярно, имаше и противоречиви мнения. Но аз се реших и записах час за процедура на 02.02.11. Коментарите на куп пациенти, подложили се на лечението при този израелски лекар, ми помогнаха да го направя. Най-изпъкналите вени на подбедрицата се скриха седмица след склеротерапията, а раната ми се затвори на 19-ия ден. Този ми коментар е най-малкото, което мога да направя от благодарност, и за да окуража колебаещите се да потърсят д-р Галили. Успех!

Маргарита Костова

31 г., Хасково

Преди да се подложа на лечението на д-р Галили, бях изчела много за новите начини за премахване на разширени вени и стигнах до заключението, че методът на Галили е най-ефикасният. На 24.10.2010 г. се подложих на това лечение на единия крак. Случаят ми не беше от най-тежките – нямах отворени рани, но вената бе по продължение на целия крак и болеше много. Манипулацията премина много леко и после нямах никакви проблеми освен леко зачервяване на местата на инжектиране. Вената изчезна, както и болката. След 2 месеца третирах и другия крак. Вече нямам големи и грозни вени по краката, нося отново пола, нещо, което не бях правила от години. Резултатът е страхотен, препоръчвам това лечение на всички страдащи. Аз живея направо нов живот!

Николина Никифорова

51 г., Габрово

Моята среща с д-р Галили беше преди 4 години. Тогава ми беше направена и първата интервенция. За мен той е вълшебник! Оттогава я няма болката в краката. Дългите репетиции, участия и представления за мен вече не са проблем. Така че, съветвам ви, ако вие имате разширени вени, запознайте се с методологията на д-р Галили – тя е чудодейна – и се възползвайте от неговото лечение. Желая успех на всички!

Петър Калчев, актьор

София

Свържете се с нас за безплатна консултация

+359 879 851 557; +359 879 853 557

Кои сме ние?

В МЦ “Епика” ООД работят водещи в своята област специалисти от различни специалности.

Нашата мисия е да предлагаме висококвалифицирана медицинска помощ от български и израелски специалисти.

Къде да ни намерите?

 Адрес: гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)