Д-р Галили

Винаги си спомням за д-р Яир Галили с благодарност ! Раничките на глезените ми изчезнаха, нямам и кръвоизливи!

 

Валентина Димитрова

гр.Сливен

Привет на всички страдалци! Пациент съм на д-р Галили и искам да споделя, че при мен лечението премина страхотно, днес няма и помен от въжетата по крака ми, болките, отоците. Но продължавам да следя форумите и мненията за д-р Галили и съм възмутен от някои измислици от рода колко „рисков“ бил методът му, как никой не се грижи за пациентите, след като докторът си замине. Не съм му адвокат, но не е морално да се отричат безспорни постижения в медицината. Ако на мен пак ми се наложи да потърся помощ за вени, пак ще се доверя на този лекар и на екипа в София, който е безупречен в грижите за пациентите.

Паскал Йорданов

72 г., Варна

През 2014-а се подложих на процедурите на д-р Галили. Аз имах проблеми и с двата крака, единият от които беше опериран преди 4 години, но вените отново се появиха. След една манипулация на оперирания крак и две на другия, който беше в плачевно състояние, се чувствам отлично, няма и следа от вените, краката ми не се подуват и ги чувствам леки дори в горещини. Много съм доволен, насочих и колега към този израелски лекар.

Андрей Бошнаков

58 г., Пловдив

Аз имах проблеми с вените и на двата крака повече от 25 години и животът ми ставаше все по-мъчителен. Отвориха се и варикозни рани. Неописуемо е колко е ужасно да ходиш с две огромни дупки на краката години наред! Бях пред психически колапс, вече в риск от ампутация на левия крак. Пълен кошмар… Когато научих за д-р Галили. Изчетох всичко за него – и в интернет, и по вестниците, помолих и познати в Израел да проучат всичко… защото, нали всички знаем колко често ни правят на опитни зайчета. От Израел получих категорична информация – д-р Галили е с безупречна репутация и е шеф на клиника по венозни заболявания към един от най-известните медицински институти в Тел Авив. „Рискувах“ и не сгреших. С една манипулация на единия крак и две на този, на който му предстоеше ампутация, раните се затвориха, краката ми взеха да си възвръщат естествения цвят, иначе бяха мораво-черни и целите в люспи. Дни след манипулацията имах само леки болки, после забравих за всичко. Сега се чувствам перфектно. Споделям моите варикозни преживявания и неволи, за да бъда от полза и на други.

Васил Георгиев

48 г., София

От години бях с разширени вени, а от 2 бях и с варикозна язва на десния крак. През януари 2011-а прочетох за д-р Галили и за лечението склеротерапия с пяна под ултразвуков контрол. Вярно, имаше и противоречиви мнения. Но аз се реших и записах час за процедура на 02.02.11. Коментарите на куп пациенти, подложили се на лечението при този израелски лекар, ми помогнаха да го направя. Най-изпъкналите вени на подбедрицата се скриха седмица след склеротерапията, а раната ми се затвори на 19-ия ден. Този ми коментар е най-малкото, което мога да направя от благодарност, и за да окуража колебаещите се да потърсят д-р Галили. Успех!

Маргарита Костова

31 г., Хасково

Кои сме ние?

В МЦ “Епика” ООД работят водещи в своята област специалисти от различни специалности.

Нашата мисия е да предлагаме висококвалифицирана медицинска помощ от Български и Израелски специалисти.

Къде да ни намерите?

 Адрес: гр. София, площад Преображение 1, ж.к. Илинден 1309, eтаж 1 (над партер)